Нашите услуги

Такиев Финанс

Такиев Финанс е финансово-счетоводна къща, която предоставя висококачествени услуги на най-добри цени. Научете повече за начините, по които можем да бъдем полезни за вашия бизнес.

Счетоводни услуги

Обработка на първични счетоводни документи;
Финансови отчети;
Администриране на
персонала и други.

Данъчни консултации

Готови сме да съдействаме с писмени и устни данъчни консултации. Изрядно изготвяне на данъчни декларации и помощ в отчитането на данъци.

откриване на фирма и регистрация с такиев финанс

Регистрация на фирми

Успешно начало на бизнеса ви! Осигуряваме бърза и сигурна регистрация на фирми по всички изисквания за ЕООД; ООД; ЕАД; АД; ЕТ и др.

правни услуги от такиев финанс

Правни услуги

Най-добрите юристи по:
Гражданско право;
Търговско право;
Данъчно право;
Трудово право.

Нашата мисия

Ние се грижим за вашите финанси, докато вие се грижите за клиентите си!

Услуги от Такиев Финанс

Екипът на нашата счетоводна кантора ще се погрижи да получите най-доброто и професионално отношение! Възползвайте се от нашите счетоводни услуги на ниски цени.

  • Осигуряваме ви точността и надеждността, от които се нуждаете.
  • Винаги точни и своевременни - нашата мисия е да ви осигурим най-доброто счетоводство.
  • Професионално и ефективно решение за счетоводните ви нужди.
  • Възложете ни отговорността за финансите си и се наслаждавайте на успеха на бизнеса си.
  • Висококачествено счетоводство, което винаги се възползва от възможностите за оптимизация на данъците.

такиев финанс услуги

Отзиви и мнения от клиенти

"Работата ни с финансово-счетоводната къща Такиев Финанс е повече от удоволствие. Освен че процесът и обслужването е бързо, удобно и възможно най-дигитализирано, г-н Такиев е изключително вещ по всички счетоводни казуси. Високо препоръчвам услугите на г-н Такиев и неговия екип заради високия им професионализъм, отговорна работа и гъвкавост. "

Георги – Управител на Финблокс ЕООД

"Изключително професионално отношение, препоръчвам с две ръце! Винаги точен и отзивчив. Винаги помага с ценни съвети и е насреща по всяко време. Съдейства ми при учредяването на фирмата ми и още от самото начало работя с него. Помага с всеки изниквал казус своевременно и изключително професионално. Голям плюс е че всичко се изпраща по електронен път, което ми спестява и много време. Препоръчал съм го на много познати и ще продължавам да го препоръчвам!"

Любослав Александров – Управител на Оригинално ООД

 

"Препоръчвал съм Николай Такиев на няколко мои приятели поради факта, че отделя време да вникне в конкретните счетоводни казуси и после ги обяснява на разбираем език. Професионално отношение."

Васил Георгиев – Управител на Интернет Профитс ЕООД

 

"Радвам се, че имаме възможност да работим с Никoлай Такиев и екипа му, защото разбират нуждите на бързо променящите се условия в един start-up и нуждата от дигитализация на счетоводния процес. Както и данъчния му опит, който непрестанно помага да оптимизираме структурата на процесите си в платформата ни."

Георги Стоянов – Изпълнителен директор на ШеърМи АД

 

"Работим с Николай Такиев от години и смея да твърдя, че е един от най-добрите експерти в сферата на счетоводството и финансите в България. Още по-впечатляващо е неговото умение да представя и описва сложна финансова материя в ясен и разбираем вид, подходящ за непрофесионалист. Трудно е да се намери подобен талант!"

Мартин Матеев, CEO & Founder, nula.bg

 

"Благодарен съм на счетоводната къща на Николай Такиев за професионализма, за всички счетоводни казуси, които са ми решили, за съветите за намаляване на данъците и разходите по законен начин, затова че абсолютно навреме се изпращат всички декларации и други документи, което ми дава повече време да развивам своя бизнес."

Стилиан Александров – Собственик на Benitum

 

Безплатна консултация
за фирми 📈

Имаш нужда от счетоводство за твоята компания? Имаш много въпроси? Свържи се с нас още сега и се възползвай от безплатна консултация!

3 + 6 =

или се обади на:

+359 899 080 016