Счетоводство на IT компании

Модерният бизнес се нуждае от модерен партньор и Такиев Финанс е тук да запълни тази роля. Ние сме най-добрите изпълнители на счетоводство на IT компании в България и предлагаме счетоводни услуги за всякакъв размер софтуерни компании. 

Ние правим счетоводството на IT компании лесно и удобно.

Счетоводни услуги за софтуерни компании на конкурентни цени

Вашият бизнес е в сигурни ръце с Такиев Финанс. Ние специализираме в първокачествени счетоводни услуги за софтуерни компании и работим на конкурентни цени.

Отваряне на нова фирма от А до Я

Счетоводство на фирми

Годишни и междинни финансови отчети

Всичко за служителите: Заплати, осигуровки и др.

Обработка на фактури, известия и др. документи

Справки, удостоверения и служебни бележки

Консултации за фрийленсъри

Данъчни декларации

Всичко за счетоводството на вашата ИТ компания на едно място – Такиев Финанс е решението за бизнеса ви!

Защо са нужни добри счетоводни услуги на една технологична фирма?

Фокусирайте върху иновацията и оставете другото на нас. Качественото счетоводство на една технологична фирма оптимизира нейните вътрешни процеси. С услугите на Такиев Финанс, вашата софтуерна компания ще работи с точност и прецизност.

Ники Такиев Счетоводство - Такиев Финанс, счетоводител и счетоводни услуги софия

Свържете се с нас

Защо да ни се доверите за счетоводното обслужване на софтуерна фирма?

От Такиев Финанс напълно разбираме колко важен е всеки един аспект от счетоводното обслужване на една софтуерна фирма. Нашият експертен екип има дългогодишни и задълбочени знания в счетоводството на IT компании и гарантира доставянето на компетентни услуги.

 

Чуйте мнения директно от нашите доволни клиенти

Такиев Финанс има дългогодишни партньорства с амбициозни и успешни бизнеси от цяла България.

"Николай Такиев е страхотен професионалист, който отговори на всичките ми въпроси на разбираем език! Съвместната работа е истинско удоволствие!"

Георги Захариев, Finance Academy & Zahara Consult

"Препоръчвал съм Николай Такиев на няколко мои приятели поради факта, че отделя време да вникне в конкретните счетоводни казуси и после ги обяснява на разбираем език. Професионално отношение."

Васил Георгиев – Управител на Интернет Профитс ЕООД

"Работата ни с финансово-счетоводната къща Такиев Финанс е повече от удоволствие. Освен че процесът и обслужването е бързо, удобно и възможно най-дигитализирано, г-н Такиев е изключително вещ по всички счетоводни казуси. Високо препоръчвам услугите на г-н Такиев и неговия екип заради високия им професионализъм, отговорна работа и гъвкавост. "

Георги – Управител на Финблокс ЕООД

 

“Най-добрите в българия”

Работим с Николай Такиев от години и смея да твърдя, че е един от най-добрите експерти в сферата на счетоводството и финансите в България. Още по-впечатляващо е неговото умение да представя и описва сложна финансова материя в ясен и разбираем вид, подходящ за непрофесионалист. Трудно е да се намери подобен талант!

“професионализъм, прецизност и бързина”

“Благодарен съм на счетоводната къща на Николай Такиев за професионализма, за всички счетоводни казуси, които са ми решили, за съветите за намаляване на данъците и разходите по законен начин, затова че абсолютно навреме се изпращат всички декларации и други документи, което ми дава повече време да развивам своя бизнес.

“точният счетоводен партньор на стартъпите”

Радвам се, че имаме възможност да работим с Никoлай Такиев и екипа му, защото разбират нуждите на бързо променящите се условия в един start-up и нуждата от дигитализация на счетоводния процес. Както и данъчния му опит, който непрестанно помага да оптимизираме структурата на процесите си в платформата ни.

Често задавани въпроси

Имате нужда от съвет или въпрос свързан със счетоводството на ИТ компании? Нека помогнем.

С какво може да помогне Такиев Финанс на моята софтуерна компания?

Богатият опит на Такиев Финанс може да предостави първокачествени счетоводни и правни услуги, регистрация на ИТ фирми, както данъчни услуги и консултации.

Защо една IT компания се нуждае от качествени счетоводни услуги?

Качествените счетоводни услуги са важни за една ИТ компания, за да могат всичките процеси в нея да функционират без прекъсване. Това предотвратява финансови загуби и спестява множество усилия.

Колко струват услугите на Такиев Финанс?

Услугите на Такиев Финанс са на конкурентни цени. За конкретни въпроси, както и безплатна консултация, можете да ни пишете директно.

Счетоводни услуги софия

Партньори

Zahara Consult
Portal Schetovodstvo
Finance Academy
NulaBg
Brand Name

Безплатна консултация

Имаш нужда от помощ, но не знаеш с коя услуга да започнеш? Свържи се с нас още сега и се възползвай от безплатна консултация!

2 + 15 =

или се обади на:

+359 899 080 016