Счетоводство на финтех компании

Такиев Финанс е партньорът, от който вашия модерен бизнес се нуждае. Ние сме най-добрите изпълнители на счетоводство на финтех компании в България и ви предлагаме всякакъв вид счетоводство на финансови фирми, независимо от техния размер.

Ние правим счетоводството на финансови фирми лесно и удобно за всеки

Счетоводство на финтех компании на конкурентни цени

Бизнесът ви е в сигурни ръце с Такиев Финанс. Ние специализираме в най-качественото счетоводство на финансови фирми и работим на конкурентни цени.

 

Отваряне на нова фирма от А до Я

Счетоводство на фирми

Годишни и междинни финансови отчети

Всичко за служителите: Заплати, осигуровки и др.

Обработка на фактури, известия и др. документи

Справки, удостоверения и служебни бележки

Консултации за фрийленсъри

Данъчни декларации

Защо са нужни добри счетоводни услуги на една финансова компания?

Фокусирайте върху иновацията и оставете другото на нас. Професионалното счетоводство на една финансова компания спомага за оптимизирането на найните върешни процеси. Вашата финтех компания ще работи с максимална точност и прецизност, с услугите на Такиев Финанс.

Ники Такиев Счетоводство - Такиев Финанс, счетоводител и счетоводни услуги софия

Свържете се с нас

Защо да ни се доверите за счетоводството на финансова компания?

Всеки един аспект от счетоводството на финансова компания е изключително важен и от Такиев Финанс напълно разбираме това. Нашият професионален екип има експертни знания в счетоводството на финтех компании и ви гарантира компетентност в доставените услуги.

Чуйте мнения директно от нашите доволни клиенти

Такиев Финанс има дългогодишни партньорствас амбициозни и успешни бизнеси от цяла България.

"Николай Такиев е страхотен професионалист, който отговори на всичките ми въпроси на разбираем език! Съвместната работа е истинско удоволствие!"

Георги Захариев, Finance Academy & Zahara Consult

"Препоръчвал съм Николай Такиев на няколко мои приятели поради факта, че отделя време да вникне в конкретните счетоводни казуси и после ги обяснява на разбираем език. Професионално отношение."

Васил Георгиев – Управител на Интернет Профитс ЕООД

"Работата ни с финансово-счетоводната къща Такиев Финанс е повече от удоволствие. Освен че процесът и обслужването е бързо, удобно и възможно най-дигитализирано, г-н Такиев е изключително вещ по всички счетоводни казуси. Високо препоръчвам услугите на г-н Такиев и неговия екип заради високия им професионализъм, отговорна работа и гъвкавост. "

Георги – Управител на Финблокс ЕООД

 

“Най-добрите в българия”

Работим с Николай Такиев от години и смея да твърдя, че е един от най-добрите експерти в сферата на счетоводството и финансите в България. Още по-впечатляващо е неговото умение да представя и описва сложна финансова материя в ясен и разбираем вид, подходящ за непрофесионалист. Трудно е да се намери подобен талант!

“професионализъм, прецизност и бързина”

“Благодарен съм на счетоводната къща на Николай Такиев за професионализма, за всички счетоводни казуси, които са ми решили, за съветите за намаляване на данъците и разходите по законен начин, затова че абсолютно навреме се изпращат всички декларации и други документи, което ми дава повече време да развивам своя бизнес.

“точният счетоводен партньор на стартъпите”

Радвам се, че имаме възможност да работим с Никoлай Такиев и екипа му, защото разбират нуждите на бързо променящите се условия в един start-up и нуждата от дигитализация на счетоводния процес. Както и данъчния му опит, който непрестанно помага да оптимизираме структурата на процесите си в платформата ни.

Често задавани въпроси

Имате нужда от съвет или въпрос свързан със счетоводството на финансова компания? Нека помогнем.

С какво може да помогне Такиев Финанс на моята финтех компания?

 

 

Защо една финансова компания се нуждае от качествени счетоводни услуги?

Професионалното счетоводство е важно за една финансова компания, за да функционират всички процеси в нея без прекъсване. Това предотвратява финансови загуби, както и спестява усилия.

Колко струват услугите на Такиев Финанс?

Услугите на Такиев Финанс са на конкурентни цени. За конкретни въпроси, както и безплатна консултация, можете да ни пишете директно.

Счетоводни услуги софия

Партньори

Zahara Consult
Portal Schetovodstvo
Finance Academy
NulaBg
Brand Name

Безплатна консултация

Имаш нужда от помощ, но не знаеш с коя услуга да започнеш? Свържи се с нас още сега и се възползвай от безплатна консултация!

15 + 7 =

или се обади на:

+359 899 080 016