Счетоводство на контракторски фирми и консултантски услуги

Модерният бизнес се нуждае от доверен партньор и Такиев Финанс е тук да заеме тази роля. Ние сме най-добрите изпълнители на счетоводство на контракторски фирми и консултантски услуги в България.

счетоводни услуги за контрактори

Счетоводни услуги за контракторски фирми и консултантски услуги с Такиев Финанс

Отваряне на нова фирма от А до Я

Счетоводство за вас

Годишни и междинни финансови отчети

Всичко за служителите: Заплати, осигуровки и др.

Обработка на фактури, известия и др. документи

Справки, удостоверения и служебни бележки

Консултации за фрийленсъри

Данъчни декларации

Ники Такиев Счетоводство - Такиев Финанс, счетоводител и счетоводни услуги софия

заяви консултация

Счетоводството за вашия бизнес на конкурентни цени

Такиев Финанс предоставя счетоводство на контракторски фирми и консултантски услуги на конкурентни цени.

"Николай Такиев е страхотен професионалист, който отговори на всичките ми въпроси на разбираем език! Съвместната работа е истинско удоволствие!"

Георги Захариев, Finance Academy & Zahara Consult

"Препоръчвал съм Николай Такиев на няколко мои приятели поради факта, че отделя време да вникне в конкретните счетоводни казуси и после ги обяснява на разбираем език. Професионално отношение."

Васил Георгиев – Управител на Интернет Профитс ЕООД

"Работата ни с финансово-счетоводната къща Такиев Финанс е повече от удоволствие. Освен че процесът и обслужването е бързо, удобно и възможно най-дигитализирано, г-н Такиев е изключително вещ по всички счетоводни казуси. Високо препоръчвам услугите на г-н Такиев и неговия екип заради високия им професионализъм, отговорна работа и гъвкавост. "

Георги – Управител на Финблокс ЕООД

 

“Най-добрите в българия”

Работим с Николай Такиев от години и смея да твърдя, че е един от най-добрите експерти в сферата на счетоводството и финансите в България. Още по-впечатляващо е неговото умение да представя и описва сложна финансова материя в ясен и разбираем вид, подходящ за непрофесионалист. Трудно е да се намери подобен талант!

“професионализъм, прецизност и бързина”

“Благодарен съм на счетоводната къща на Николай Такиев за професионализма, за всички счетоводни казуси, които са ми решили, за съветите за намаляване на данъците и разходите по законен начин, затова че абсолютно навреме се изпращат всички декларации и други документи, което ми дава повече време да развивам своя бизнес.

“точният счетоводен партньор на стартъпите”

Радвам се, че имаме възможност да работим с Никoлай Такиев и екипа му, защото разбират нуждите на бързо променящите се условия в един start-up и нуждата от дигитализация на счетоводния процес. Както и данъчния му опит, който непрестанно помага да оптимизираме структурата на процесите си в платформата ни.

Често задавани въпроси

Счетоводни услуги за контрактори

Такиев Финанс предоставя първокласно счетоводно обслужване.

С какво може да помогне Такиев Финанс на моята контракторска фирма?

Дългогодишният опит на Такиев Финанс може да предостави първокачествени счетоводни и правни услуги, регистрация на фирми, както данъчни услуги и всякакви други консултации.

Защо една контракторска фирма се нуждае от качествени счетоводни услуги?

Качествените счетоводни услуги са важни за една контракторска фирма, за да могат всичките процеси в нея да функционират без прекъсване. Това предотвратява финансови загуби и спестява множество усилия.

Колко струват услугите на Такиев Финанс?

Услугите на Такиев Финанс са на конкурентни цени. За конкретни въпроси, както и безплатна консултация, можете да ни пишете директно през контактната форма.

Счетоводни услуги софия

Партньори

Zahara Consult
Portal Schetovodstvo
Finance Academy
NulaBg
Brand Name

Безплатна консултация

Имаш нужда от помощ, но не знаеш с коя услуга да започнеш? Свържи се с нас още сега и се възползвай от безплатна консултация!

7 + 5 =

или се обади на:

+359 899 080 016