Счетоводни услуги

Изборът на компетентен счетоводител е важна стъпка за развитието на всеки един успешен бизнес и поради тази причина счетоводителят следва да се разглежда като един от ключовите ви партньори. Доверете се на Такиев Финанс – партньорът, който разбира модерният бизнес!

Видове счетоводни услуги

Отваряне на нова фирма от А до Я

Счетоводство на ИТ фирми

Годишни и междинни финансови отчети

Всичко за служителите: Заплати, осигуровки и др.

Обработка на фактури, известия и др. документи

Справки, удостоверения и служебни бележки

Консултации за фрийленсъри

Данъчни декларации

Ники Такиев Счетоводство - Такиев Финанс, счетоводител и счетоводни услуги софия

счетоводство

Счетоводни услуги за вашата фирма

Едно от първите неща, които трябва да направите след като дружеството Ви вече е регистрирано, е да потърсите услугите на счетоводител. Основната задача на вашия счетоводител е да регистрира по определен счетоводен начин всяка промяна, която настъпва в имуществото на Вашето дружество.

"Препоръчвал съм Николай Такиев на няколко мои приятели поради факта, че отделя време да вникне в конкретните счетоводни казуси и после ги обяснява на разбираем език. Професионално отношение."

Васил Георгиев – Управител на Интернет Профитс ЕООД

"Работата ни с финансово-счетоводната къща Такиев Финанс е повече от удоволствие. Освен че процесът и обслужването е бързо, удобно и възможно най-дигитализирано, г-н Такиев е изключително вещ по всички счетоводни казуси. Високо препоръчвам услугите на г-н Такиев и неговия екип заради високия им професионализъм, отговорна работа и гъвкавост. "

Георги – Управител на Финблокс ЕООД

 

“Най-добрите в българия”

Работим с Николай Такиев от години и смея да твърдя, че е един от най-добрите експерти в сферата на счетоводството и финансите в България. Още по-впечатляващо е неговото умение да представя и описва сложна финансова материя в ясен и разбираем вид, подходящ за непрофесионалист. Трудно е да се намери подобен талант!

“професионализъм, прецизност и бързина”

“Благодарен съм на счетоводната къща на Николай Такиев за професионализма, за всички счетоводни казуси, които са ми решили, за съветите за намаляване на данъците и разходите по законен начин, затова че абсолютно навреме се изпращат всички декларации и други документи, което ми дава повече време да развивам своя бизнес.

“точният счетоводен партньор на стартъпите”

Радвам се, че имаме възможност да работим с Никoлай Такиев и екипа му, защото разбират нуждите на бързо променящите се условия в един start-up и нуждата от дигитализация на счетоводния процес. Както и данъчния му опит, който непрестанно помага да оптимизираме структурата на процесите си в платформата ни.

Pricing

Счетоводни услуги в София

Такиев Финанс предоставя първокласно счетоводно обслужване в София

За услугите ни

Предлагаме цялостно качествено счетоводно обслужване и администриране на взаимоотношенията Ви с персонала.

Изплащане на заплати и администриране на персонала

Услуги по изплащане на заплати и администриране на персонала от Такиев Финанс

Ние разбираме, че управлението на заплатите и администрирането на персонала може да отнеме много време и да е непосилно за собствениците на фирми. Ето защо предлагаме цялостни услуги за управление на заплатите и администриране на персонала, за да ви помогнем да оптимизирате дейността си и да освободите време, за да се съсредоточите върху развитието на бизнеса си.

 

Нашият екип от опитни професионалисти ще ви помогне с всички аспекти на управлението на заплатите – от изчисляването на възнагражденията и осигуровките до изготвянето на фишове за заплати и декларирането на социалноосигурителните вноски чрез Декларации № 1 и № 6. Ние също така обработваме цялата документация, свързана с наемането и освобождаването на служители, като гарантираме, че бизнесът ви винаги е в съответствие с трудовото законодателство.

 

Нашите всеобхватни услуги, опитни професионалисти и индивидуален подход ни правят надежден и сигурен партньор за фирми от всякакъв мащаб. Работейки с нас, можете да оптимизирате финансовите си операции, да спестите време и пари и да се съсредоточите върху развитието на бизнеса си.

 

Така че, свържете се с нас днес, за да насрочите консултация и да видите как можем да помогнем на вашия бизнес да постигне финансов успех. Позволете ни да бъдем вашият надежден финансов партньор и да изведете бизнеса си на следващото ниво!

 

Всички счетоводни услуги на едно място

Счетоводни услуги от Такиев Финанс

Търсите цялостни счетоводни услуги, за да оптимизирате финансовите си операции? Не търсете повече! Нашите опитни професионалисти предлагат широк спектър от счетоводни услуги и услуги по изплащане на заплати, съобразени с вашите уникални нужди. От обработката на първични счетоводни документи до администрирането на персонала – ние сме вашият надежден финансов партньор за фирми от всякакъв мащаб. Свържете се с нас днес за консултация и изведете бизнеса си на следващото ниво с Такиев Финанс.

Възползвайте се от предимствата на счетоводството за вашия бизнес

Когато се занимавате със сложни и нетрадиционни счетоводни задачи, специализирана счетоводна фирма като нашата предлага най-доброто решение. Избирайки Такиев Финанс, няма да ви се налага да се притеснявате за първоначалните разходи за оборудване на офис с консумативи за бюро, софтуер и материали, нито за текущите разходи като заплати, бонуси, здравни осигуровки и такси за поддръжка. Тези разходи се разпределят между всички клиенти, което води до по-ниски разходи на клиент.

Най-добрите висококачествени счетоводни услуги

Ако търсите висококачествени счетоводни услуги, сте попаднали на правилното място. В Takiev Financiе ние предлагаме първокласни счетоводни услуги, които могат да ви помогнат да оптимизирате финансовите си операции и да постигнете по-голям успех. Нашият екип от опитни професионалисти е посветен на това да ви осигури точна и навременна финансова отчетност, подготовка на данъци и услуги по финансово планиране.

Защо да изберете нас?

Изберете най-добрата счетоводна фирма 

Като водеща компания за счетоводни услуги в София, ние се гордеем с това, че предлагаме качествени счетоводни услуги, които могат да помогнат на бизнеси от всякакъв мащаб да процъфтяват. Разполагаме с екип от опитни професионалисти, които са добре запознати с всички аспекти на счетоводството, изготвянето на данъци и финансовото планиране. Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разберем техните уникални нужди и да разработим персонализирани решения, които могат да им помогнат да постигнат своите финансови цели.

Цялостни счетоводни услуги

В Takiev Financial предлагаме широк спектър от цялостни счетоводни услуги , за да отговорим на всички ваши финансови нужди. Услугите ни включват обработка на първични счетоводни документи като фактури и касови бележки, управление на банковите и паричните ви потоци, регистрация и дерегистрация по ДДС, както и изготвяне на регистри и декларации по ДДС. 

Предлагаме също така изготвяне на годишни и междинни финансови отчети, годишни данъчни декларации и годишни счетоводни отчети. Нашият екип от опитни професионалисти може да ви предостави данъчни и счетоводни консултации, които да ви помогнат да вземете информирани решения за вашия бизнес.

Месечни пакети

Цени:

Стартиране на бизнес

от 200 лв.

Подходящ за стартиращи и малки бизнеси.

Какво включва?
 • Съдействие при регистрация на фирма
 • Регистрация на фирма по ЗДДС
 • Регистрация на фирма по OSS
 • Регистрация на самоосигуряващо се лице
 • Счетоводна консултация

Абонаментно счетоводно обслужване

от 300 лв/месец

Подходящ за малки и средни бизнеси.

Какво включва?
 • Обработка на счетоводни документи
 • Изготвяне и подаване на месечни декларации по ЗДДС
 • Изготвяне на ведомости за заплати
 • Обработка на болнични листове и осигуровки
 • Изготвяне на документи за наемане и освобождаване на служители
 • Изготвяне на Годишна данъчна декларация за фирми
 • Годишно счетоводно приключване и финансови отчети
 • Съдействие при данъчни проверки и ревизии
 • Изготвяне на управленски отчети
 • Данъчни и счетоводни консултации

Управление на отношенията с персонала (ТРЗ и ЛС)

от 250 лв/месец

Подходящ за средни и големи бизнеси.

Какво включва?
 • Изготвяне на документи за назначаване и освобождаване на служители
 • Изичсляване на заплати и осигуровки
 • Изготвяне на ведомости и фишове за заплати
 • Деклариране на данъци и осигуровки чрез Декларации обр. 1 и обр. 6
 • Изготвяне на платежни нареждания за данъци и осигуровки
 • Изготвяне на справки, удостоверения и служебни блежеки
 • Подаване на болнични листове в НОИ
 • Трудово-правни и осигурителни консултации

Външен главен счетоводител

от 150 лв.

Подходящ за стартиращи и малки бизнеси.

Какво включва?
 • Данъчни и счетоводни консултации
 • Писмени становища по данъчни и счетоводни казуси
 • Съдействие при данъчни ревизии и проверки
 • Корпоративни обучения
 • Данъчен одит

Счетоводство за физически лица

от 100 лв.

Подходящ за фрийлансъри и професии на свободна практика.

Какво включва?
 • Данъчни и счетоводни консултации
 • Годишна данъчна декларация за ФЛ
 • Счетоводство на фрийлансъри

Счетоводни услуги софия

Партньори

Portal Schetovodstvo
NulaBg
Brand Name
besco

Безплатна консултация
за фирми 📈

Имаш нужда от счетоводство за твоята компания? Имаш много въпроси? Свържи се с нас още сега и се възползвай от безплатна консултация!

1 + 8 =

или се обади на:

+359 899 080 016