Данъчни услуги и консултации

 

Изберете най-добрия за данъците ви в България – Такиев Финанс!

експертиза на такиев финанс

Видове данъчни услуги

Данъци за търговски дружества

Данъчно облагане и планиране за фирми

За търговските дружества консултациите в областта на данъчното облагане и данъчното планиране стоят в основата на оптимизиране на фирмените разходи. Плащането на данъци често нарушава ритмичността на паричните потоци и поради тази причина е необходимо да се планират предварително бъдещите задължения за данъци на фирмата.

Какво включва?
 • Годишна данъчна декларация за юридически лица
 • Данъчни консултации в областта на облагането с ДДС (ЗДДС)
 • Данъчни консултации в областта на корпоративното облагане (ЗКПО)
 • Данъчно облагане на международна сделки
 • Декларация за липса на дейност на търговски дружества

Данъци за физически лица

Данък върху доходите на физически лица

За физическите лица данъчните консултации имат най-вече информативна функция. Най-често данъчните нарушения при физическите лица са поради липса на достатъчна информираност от тяхна страна по отношение на своите задължения за деклариране на техните данъци или начина, по който се третира една или друга сделка.

Какво включва?
 • Данъчно облагане на различни видове доходи
 • Годишна данъчна декларация за физически лица
 • Данъчни облекчения за физически лица
 • Счетоводни и данъчни консултации за фрийлансъри
 • Декларация за регистрация като самоосигуряващо се лице
 • Осигуровки на лица, които се самоосигуряват
 • Данъчно облагане на доходи от търговия с акции, чуждестранна валута, криптовалути и други финансови активи
 • Консултации в областта на трудовите правоотношения
 • Консултации в областта на социалното и здравно осигуряване
 • Данъчно облагане с патентен данък
 • Методи за избягване на двойно данъчно облагане (СИДДО)
Ники Такиев Счетоводство - Такиев Финанс, счетоводител и счетоводни услуги софия

Счетоводна фирма

Счетоводни услуги за вашата фирма

Едно от първите неща, които трябва да направите след като дружеството Ви вече е регистрирано, е да потърсите услугите на счетоводител. Основната задача на вашия счетоводител е да регистрира по определен счетоводен начин всяка промяна, която настъпва в имуществото на Вашето дружество.

"Препоръчвал съм Николай Такиев на няколко мои приятели поради факта, че отделя време да вникне в конкретните счетоводни казуси и после ги обяснява на разбираем език. Професионално отношение."

Васил Георгиев – Управител на Интернет Профитс ЕООД

"Работата ни с финансово-счетоводната къща Такиев Финанс е повече от удоволствие. Освен че процесът и обслужването е бързо, удобно и възможно най-дигитализирано, г-н Такиев е изключително вещ по всички счетоводни казуси. Високо препоръчвам услугите на г-н Такиев и неговия екип заради високия им професионализъм, отговорна работа и гъвкавост. "

Георги – Управител на Финблокс ЕООД

 

“Най-добрите в българия”

Работим с Николай Такиев от години и смея да твърдя, че е един от най-добрите експерти в сферата на счетоводството и финансите в България. Още по-впечатляващо е неговото умение да представя и описва сложна финансова материя в ясен и разбираем вид, подходящ за непрофесионалист. Трудно е да се намери подобен талант!

“професионализъм, прецизност и бързина”

“Благодарен съм на счетоводната къща на Николай Такиев за професионализма, за всички счетоводни казуси, които са ми решили, за съветите за намаляване на данъците и разходите по законен начин, затова че абсолютно навреме се изпращат всички декларации и други документи, което ми дава повече време да развивам своя бизнес.

“точният счетоводен партньор на стартъпите”

Радвам се, че имаме възможност да работим с Никoлай Такиев и екипа му, защото разбират нуждите на бързо променящите се условия в един start-up и нуждата от дигитализация на счетоводния процес. Както и данъчния му опит, който непрестанно помага да оптимизираме структурата на процесите си в платформата ни.

Цени

Данъчни консултантски услуги в София

Такиев Финанс предоставя първокласни данъчни услуги в София

Планиране, облагане и деклариране на данъци

Предлагаме цялостно качествено данъчно обслужване и администриране.

Данъчни консултации

Данъчни услуги и консултации от Такиев Финанс

Счетоводната услуга се развива с всеки изминал ден. В днешно време ролята на счетоводителя в един бизнес е много повече от работа с документи и осчетоводяване на стопански операции. Според нашия екип съвременно ориентираният счетоводител трябва да бъде отличен консултант. Той следва да умее да консултира своите клиенти на разбираем и достъпен за тях език по различни данъчни и счетоводни въпроси и съответно да предлага релевантни предложения. Данъчните консултации, които предлагаме са насочени към данъчното облагане и свързаното с него данъчното планиране. Данъчното планиране има висока стойност както за физическите лица, така и за юридическите лица, тъй като позволява те да оптимизират своите данъчни задължения към държавата.

Данъчни услуги, съобразени със законите в България

Нашите данъчни услуги покриват широк спектър от данъчни въпроси, свързани с всички данъчни закони в България, включително:

 • Предоставяне на насоки по данъчни случаи и въпроси;
 • Предлагане на данъчни решения за сложни сделки или корпоративни трансформации;
 • Планиране и управление на корпоративни и лични данъци;
 • Изготвяне на възражения по данъчни ревизионни доклади;
 • Обжалване на данъчни ревизионни актове;
 • Осигуряване на данъчна защита при ревизии и проверки;
 • Извършване на проверки за спазване на данъчното законодателство и надлежна проверка;
 • Предлагане на консултации относно данъчните последици за международни операции и избягване на двойно данъчно облагане;
 • Обжалване на имуществени санкции, наложени от властите във връзка с нарушения на данъчните закони.

   

  Данъчни услуги на добри цени

  Ние се ангажираме да предоставяме персонализирано внимание на всеки клиент и да предоставяме висококачествени услуги на конкурентни цени. Нашите данъчни консултации са на добри и достъпни цени, стартиращи от 300 лв. Свържете се с нас, за да научите повече за нашите данъчни услуги и как можем да ви помогнем да се ориентирате в сложния свят на данъчните закони в България.

Данъчни консултации от експерти

Професионални данъчни консултации от Такиев Финанс

Takiev Finance предлага професионални данъчни консултации и съвети, за да помогне на физическите лица и бизнеса да се ориентират в сложния свят на данъчните закони и разпоредби. Нашият екип от опитни професионалисти е добре запознат с най-новите данъчни разпоредби и закони, което гарантира, че получавате точни и актуални съвети. Ние предлагаме набор от данъчни услуги, включително данъчно планиране, подготовка, подаване и още. Наша отговорност е винаги да предоставяме конкурентни цени за нашите висококачествени услуги. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите данъчни услуги и как можем да ви помогнем с вашите данъчни нужди

Защо да изберете нас?

Изберете най-добрата фирма за данъчни услуги и консултации в София 

Търсите надеждни и ефективни данъчни услуги за вашите лични или бизнес нужди? Не търсете повече! Нашата счетоводна кантора предлага набор от данъчни услуги в София, съобразени с вашите специфични изисквания и бюджет. Нашият екип от опитни професионалисти е добре запознат с най-новите данъчни разпоредби и закони, гарантирайки, че получавате най-точните и актуални съвети. Независимо дали имате нужда от помощ при данъчно планиране, подготовка или подаване на документи, ние ще ви помогнем бързо и навременно. А най-вече – обяснявайки всяка процедура на разбираем език.

Нашите данъчни услуги включват изготвяне на индивидуален подоходен данък, изготвяне на нужните документи за фирмен данък, изготвяне на данък върху имотите и доверителните данъци, както и данъчно планиране и консултации. Можете да сте сигурни, че всички проблеми ще бъдат решени бързо и професионално от нас. Напълно коректно, легално и правилно!

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите данъчни услуги и как можем да ви помогнем с вашите данъчни нужди.

Цялостни данъчни услуги на отлични цени от счетоводна кантора Takiev Finance

В счетоводна кантора Takiev Finance вярваме в осигуряването на персонализирано внимание към всеки наш клиент, така че можете да очаквате персонализиран подход, който отговаря на вашите уникални нужди. Освен това нашите конкурентни цени гарантират, че получавате висококачествени данъчни услуги на достъпна цена.

Счетоводни услуги софия

Партньори

Portal Schetovodstvo
NulaBg
Brand Name
besco

Безплатна консултация
за фирми 📈

Имаш нужда от счетоводство за твоята компания? Имаш много въпроси? Свържи се с нас още сега и се възползвай от безплатна консултация!

2 + 1 =

или се обади на:

+359 899 080 016